Smycken

Vi har ett brett produktsortiment med olika stilar och en mängd olika material, för att tillgodose olika behov.


Gratulationskort och smyckeslåda

Är 100% handgjorda produkter med fokus på naturen i Thailand, som jag är stolt över att representera och presentera.

 

 


Spaprodukter och dofter

Fokuserar på kvalitetsprodukter och miljövänlighet.

Källa

 • Spaprodukter – Storbritannien, som är en av ledarna och experterna inom området.


Produktmål

Vi fokuserar på kvalitetsprodukter till bästa pris så mycket vi kan.

Produktens mål mot miljö
Vi söker efter miljövänliga produkter så mycket vi kan och kommer att arbeta mer intensivt med det i framtiden.

Produktmål mot tillverkare/kunder
Tillverkare
Vi fokuserar på handgjorda produkter (vilket också kommer utökas i framtiden) eftersom vi tror att det är en möjlighet för att skapa jobb. Och om det finns möjligheter i framtiden vill vi skapa jobb i behövande områden och för att säkerställa rättvisa gentemot tillverkarna.

Kunder
Förutom de kvalitetsprodukter som vi erbjuder, önskar vi också skapa glädje för dig. Att vara en del av oss för att utöka samarbetsområdet. Områden som utnyttjar fördelarna i respektive land för att skapa t ex harmoni, erbjudande och skönhet mellan de två länderna, Sverige & Thailand

Bra att veta om produkterna

Om smycken
925 silver/ 925 Sterlingsilver

925 Sterlingsilver är en legering med 92,5% äkta silver och resterande del oftast koppar. Legeringen, som gör silvret starkt och hållbart, är en världsstandard för smycken. Det är mycket populärt i modesmycken.

Rent silver

Rent silver : det som fått benämningen rent silver består till 99,9% av silver. Resterande 0,1% är någon annan metall som t ex koppar.

De flesta som arbetar med silver för hand använder rent silver eftersom det är lätt att forma och för att dra nytta av dess egenskaper för att skapa ett vackert smycken som glänser och vid behov kan göras mer flexibelt än ett smycke av 925 Sterlingsilver. Eftersom de tillverkas för hand kan storleken och vikten variera lite.

Markasit

Markasit är en slags mineral av varierande färg, från gråaktig vit till mörkbrun, och har en metallisk lyster som glittrar underbart. Markasitens glittrande färg passar bra med silver. Det kommer att göra att smycken blir vackra och charmiga.

316L rostfritt stål

Det finns flera olika typer av metaller. 316L rostfritt stål är motståndskraftigt mot rost, oxidation och missfärgning.

Cubic Zirconia (CZ)

Cubic Zirconia (CZ) är en syntetisk ädelsten som är tillverkad i ett laboratorium och är mycket nära riktiga diamanter (en diamant är tillverkad av naturen).

Zirkon

Zirkon är ett starkt ljusbrytande, mycket hårt silikatmineral som tillhör gruppen nesosilikater

Oxidprocessen

Oxidprocessen ger en mörkbrun till svartaktig färg som ger smycket en exklusivare design

Om Spa produkter
Massageolja

En framgångsrik formel är att blanda basolja med eterisk olja, då får man massaolja. Våra massageoljor kan användas vid bad.

.

Basolja (oljebärare)

Basolja är en ren olja som inte har blandats någon eterisk olja. Den utvinns från olika växter och har olika egenskaper. Priset varierar beroende på vilken typ av växt den utvinns från.

Användbarhet t.ex.

 • Använd som massage för personer som är allergier eller inte vill ha någon doft.

 • Blanda med eteriska oljor som du vill till massage eller droppa i badkar så huden håller sig fuktig efter badet.

.

Eterisk olja (essential oil) – 100% natur

En eterisk olja förångas lätt även vid normala temperaturer. Samtliga eteriska oljor är starkt koncentrerade och kan inte lösas i vatten. Därför måste de användas tillsammans med en basolja för att späda ut effekten och göra den säkrare att använda. Eterisk olja utvinns från olika växter och har olika egenskaper. Ger naturlig doft och ingen rest i kroppen och är miljövänlig. Hjälper till att koppla av t.ex. när du är stressad, mediterar, eller umgås med vänner i vardagsrummet.

Eterisk olja kan användas för olika ändamål t.ex.

 • Blanda i basolja för att använda som massageolja eller badolja.

 • Användas med aromadiffusor för att ge doft i rummet för att skapa atmosfär.

 

.

Om handgjorda kort (Saapapper)
Saapapper

Saapapper är papper som produceras från barken av mullbärsträdet. Genom att koka massan och sedan placera ett pappersark på en sil och använder andra material som sågspån, torkade löv, blomblad för att dekorera eller färga. Därefter låter man det torka. Det är ett papper av god kvalitet. Hållbart och sönderdelas inte så lätt och håller under lång tid

Hjälp oss bli bättre – för din skull

Även om vi har som mål att göra det bästa vi kan, tror vi ändå att vi kan bli bättre. Om du ser något vi kan förbättra, kommer vi att vara mycket tacksam om du låter oss veta. Vi värdesätter varje åsikt och kommer att utvärdera all input vi får för att ständigt utveckla oss vidare.


  Registrera dig för nyhetsbrev

  Efter signering kommer du att få ett bekräftelsemail. Om du inte hittar e-postmeddelandet, leta upp det i Skräpposten.

  [mailpoet_form id=”1″]