Om Shopen
Nunti Thaimassage & Shop grundades 2014 med fokus på Thai Massage och en liten butik. År 2020 har vi planerat att presentera våra produkter för en bredare marknad via vår web shop. Vi inser att online köpare inte kan uppleva produkterna på riktigt, därför försöker vi tillhandahålla så mycket information om produkten som vi kan. Vi har för avsikt att fokusera på och bryr oss om vad vi gör, enligt vår vision; ”Den bästa massagen och kvalitetsprodukter till bästa priser.”

Besök oss på
Nunti Thaimassage i Falkenberg

Nunti Blogg;berättelser om två kulturer, två länder
Facebook
Instragram

Visionen
Thailand är mitt hemland. Jag växte upp i en handelsfamilj. Som barn kändes det roligt när jag kunde sälja, samtidigt var jag också glad när jag såg kunderna var nöjda med vad de fick. Även om det inte var ett stort företag, räckte det för mig för att skapa ett intresse för yrket och tankar om att fortsätta denna bana som barn.

Sedan jag flyttat till Sverige har förhållandet till yrket vuxit. Bortsett från förväntningarna på att det kommer att göra det möjligt för mig att göra det arbete jag gillar, inser jag också att jag nu lever i två fantastiska och vackra kulturer, vilket är unikt, Sverige och Thailand. Så jag lägger till ett mål till mitt jobb där jag kommer att göra utbyten och ändringar inom ett litet område som jag kan uppnå genom mina affärsmål.

Produktmål
Vi fokuserar på kvalitetsprodukter till bästa pris så mycket vi kan.

Produktens mål mot miljö
Vi söker efter miljövänliga produkter så mycket vi kan och kommer att arbeta mer intensivt med det i framtiden.

Produktmål mot tillverkare/kunder
Tillverkare
Vi fokuserar på handgjorda produkter (vilket också kommer utökas i framtiden) eftersom vi tror att det är en möjlighet för att skapa jobb. Och om det finns möjligheter i framtiden vill vi skapa jobb i behövande områden och för att säkerställa rättvisa gentemot tillverkarna.

Kunder
Förutom de kvalitetsprodukter som vi erbjuder, önskar vi också skapa glädje för dig. Att vara en del av oss för att utöka samarbetsområdet. Områden som utnyttjar fördelarna i respektive land för att skapa t ex harmoni, erbjudande och skönhet mellan de två länderna, Sverige & Thailand

Kontakinfo:
Nunti ThaiShop (Nunti Thaimassage & Shop)
Org nr: 7307182266
Bollagummans Väg 9
311 38 Falkenberg (Tröingeberg)

Telefon: 070 305 71 91 (gärna via sms)

Email: info@nuntithaishop.se

Facebook: www.facebook.com/NuntiShop

Instagram : nunti_thaishop

YouTube : Nunti ThaiShop

Nunti Thaimassage (Falkenberg) : www.nuntithaimassage.se

Nuntis Blogg : berättelser om Två kulturer, Två länder; Thailand och Sverige. Skillnader som förenar – Likheter som skiljer

Hjälp oss bli bättre – för din skull

Även om vi har som mål att göra det bästa vi kan, tror vi ändå att vi kan bli bättre. Om du ser något vi kan förbättra, kommer vi att vara mycket tacksam om du låter oss veta. Vi värdesätter varje åsikt och kommer att utvärdera all input vi får för att ständigt utveckla oss vidare.


    Registrera dig för nyhetsbrev

    Efter signering kommer du att få ett bekräftelsemail. Om du inte hittar e-postmeddelandet, leta upp det i Skräpposten.

    [mailpoet_form id=”1″]